Belföld

2006.02.13. 12:35

Harmadik Út: vasi jelöltek az öt helyre

Szombathely (VN) – Bemutatta képviselõ-jelöltjeit a MIÉP, a Jobbik Magyarország és a Réti Miklós nevével fémjelzett Kisgazdapárt alkotta Harmadik Út választási szövetség. Mind az öt vasi választókerületben indítanak helyi jelöltet.

Mórocz Zsolt

A választási szövetségben egyenrangú pártként részt vevõ felek a programjukban egyebek mellett megfogalmazták: fokozott figyelmet kívánnak fordítani a létbiztonságra, a munkahelyteremtésre, az igazságos adórendszer megteremtésére, a magyar vállalkozók helyzetbe hozására. Szerintük felül kell vizsgálni a privatizációt és az EU-csatlakozási szerzõdést is.

Vas megye valamennyi választókerületében állítanak jelöltet, mégpedig olyanokat, akik a saját körzetükben élnek. Szombathely egyes számú választókerületében Hegedüs Tamás a jelölt, a kettes kerületben pedig Schmidt András. A hármas kerületben (Kõszeg, Csepreg, Répcelak és a környékük) Hersics Attilát, a négyesben (Sárvár és Celldömölk térsége) Döme Lászlót indítja a szövetség, az ötös választókerület (Körmend, Szentgotthárd és a vidékük) képviselõ-jelöltje pedig Dervalics Roland.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!