Belföld

2010.02.25. 07:45

Hűségkártya: Péntek a kedvezmények napja

Tavaly júliusban indítottuk el Hűségkártya-program elnevezésű akciónkat, hogy így kedveskedjünk hűséges előffizetőinknek és partnercégeinknek. Ezúttal akciónkat egy meglepetéssel bővítjük. Pénteken a nagy hűségkártyás bevásárlónap alkalmával kiemelkedő kedvezményekkel és egy nyereményjátékkal várjuk olvasóinknak.

Maróthy Andrea

Tavaly júliusban indítottuk el Hűségkártya-program elnevezésű akciónkat, hogy megháláljuk előfizetőink és partnereink hűségét. Idáig közel ezer partnercég és több mint 160 ezer kártyatulajdonos élvezte a program előnyeit.

Az eltelt időszakban több pozitív visszajelzés is érkezett olvasóinktól. Legtöbb előfizetőnk a jelentős megtakarítás mellett annak örült, hogy olyan szolgáltatónál is kapott kedvezményt, ahol egyáltalán nem számított rá. Partnereink is elégedettek, hiszen kedvezményesen hirdethetnek lapunkban. Emellett akciónknak köszönhetően olvasóink megismerhetik üzletüket, szolgáltatásaikat, s így többen térnek be hozzájuk vásárolni. Akciónkban bármely olyan vállalkozás részt vehet, mely vállalja, hogy kártyatulajdonosainknak a plasztik felmutatásáért cserébe kedvezményt ad.

Olvasóink megszokhatták, hogy rendszeresen tájékoztatjuk őket az aktuális hírekről. Csütörtökönként  beszámolunk arról, hogy a megyében hol, s mely üzletben vásárolhatnak árengedménnyel. Az elfogadóhelyek listáját is nyomon követhetik, melyet a pénteki műsormagazinunk, az RTV Tipp hasábjain teszünk közzé. Előfizetőink és partnereink emellett a www.husegkartya.plt.hu weboldalon is tájékozódhatnak az elfogadóhelyekről, a kedvezmények mértékéről, a program változásairól, a csatlakozási lehetőségekről.

Bevásárló nap a Hűségkártyával elnevezésű akciónkkal ismét éves előfizetőink hűségét szeretnénk megköszönni. Csütörtökön különösen érdemes végiglapozni hűségkártyás olvasóinknak lapunkat, mivel egy teljes oldalon kuponokat találhatnak benne, melyekkel az eddigieknél is kedvezményesebben vásárolhatnak.

Összesen 31 darab bevásárló kupon közül választhatják ki a kedvükre valót. Ha kivágják a kiválasztott kupont, s pénteken a kártyájukkal együtt magukkal viszik az üzletbe, akkor a lapon feltüntetett termékre, vagy termékcsoportra megkapják a kuponon szereplő extra, egyszeri kedvezményt.

Ezen felül a lapon egy kérdés is található. Ha helyesen válaszolnak az akcióval kapcsolatos kérdésre, majd a kupont leadják az üzletben, akkor részt vehetnek nyereményjátékunkon is. Legszerencsésebb olvasónk nem csak jelentős pénzösszeget takaríthat meg, hanem egy tízezer forintos ajándékutalvánnyal is gazdagodhat.

Akciónkhoz számos elfogadóhely csatlakozott, így a kártyatulajdonosok csütörtökön is sokféle szolgáltatás közül válogathatnak. A kuponok között találhatnak gazdabolt, utazási iroda, vagy gyógyfürdő által felajánlott kedvezményt, de az épületgépészet, a dekoráció, az ékszer, az optikai, sőt még a ruházat, cipő kategóriában is kaphatnak egy-egy különleges engedményt péntekre.

A legnagyobb kedvezményt ezúttal a Trend Optika ajánlotta fel olvasóinknak. Pénteken 50 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá a kártya és a kupon felmutatói a kontaklencse folyadékhoz mind a Fő téri, mind pedig a Savaria téri szalonban.

- Nemcsak a kontaklencse folyadékra adunk kedvezményt pénteken, hanem bárki, aki betér valamelyik optikánkba, ingyenes szemvizsgálaton vehet részt. Nálunk nincs hosszú várólista, így ügyfeleinknek nem kell sokáig várni arra, hogy szakorvosunk megvizsgálja - halljuk az optika vezetőjétől, Lendl Lászlótól.

- Régóta olvasója vagyok a Vas Népének, így tudom, hogy a napilap rendkívül jó médiafelület, és rajtam kívül még nagyon sokan lapozgatják. Örültem az akciónak, hiszen kedveskedhetek ügyfeleimnek, s közben én is jól járok - árulja el Lendl László.

A Hófehérke Divat ruhaüzletben már jártunk egy hűségkártyás olvasónkkal, akkor a kártyatulajdonos hölgy elégedetten távozott az üzletből, hiszen a plasztik felmutatásáért cserébe öt százalék engedményt kapott. Most, pénteken a ruházati bolt ennél is jobb ajánlattal várja az érdeklődőket.

- Új, divatos ruhákkal várjuk a vásárlókat, és pénteken a Bevásárló napon minden ruha árából  kivéve az akciósakból 30 százalékot elengedünk emeli ki Bereczki János, a bolt vezetője, aki hozzáteszi: bevált az akció, hiszen a vevők élnek a kártya nyújtotta lehetőséggel.

- A program előtt is jó kapcsolatunk volt a Vas Népével, egyrészt ezért is csatlakoztunk az akcióhoz. Másrészt azon felül, hogy kedvezményesen hirdethetünk, minden vevőnek elérhető áron kínálhatunk jó minőségű árut - tájékoztat a vezető.

Pénteken a B+M Pannónia Kft. is kiemelkedő ajánlattal várja vásárlóit. Ezúttal 35 százalékkal olcsóbban kínálják a plasztikot és a kupont felmutató vásárlóknak az integrált gipszkartont. - Mindig figyeljük a legkedvezőbb ajánlatokat, így mi is mindig a legjobb áron tudjuk kínálni termékeinket. A Hűségkártya-akciónak köszönhetően a kártyatulajdonosok nálunk mindig jól járnak - mondja Dankovics Brigitta, pénzügyi vezető.

Ne feledjék, hogy az üzletek kiemelkedő ajánlataival kizárólag pénteken élhetnek, ám a Hűségkártya-akcióban kínált árengedményt június végéig még biztosan igénybe vehetik. Érdemes tehát a plasztikot mindig maguknál tartani, hiszen vásárlásaikkor a kártya segítségével könnyedén spórolhatnak az elfogadóhelyeken, így több pénz jut majd ajándékvásárlásra, egy hosszabb vakációra, vagy éppen építkezésre, lakásfelújításra.

Fontos számunkra olvasóink véleménye, ezért továbbra is várjuk az akcióval kapcsolatban tapasztalataikat. Véleményüket elküldhetik nekünk postán a terjesztési főosztály címére (Pannon Lapok Társasága, terjesztési főosztály 8200 Veszprém, Házgyári u. 12), e-mailben ([email protected]), vagy  www.husegkartya.plt.hu internetes oldalon  keresztül is, ám ezekben a hetekben vásárláskor egy kérdőívet is találnak az üzletekben, s a szerencsés válaszadók egy wellness hétvégét is nyerhetnek.

A Hűségkártya infóvonal február elsejétől más telefonszámon érhető el. Ezentúl  terjesztési irodák zöldszámain tudják jelezni észrevételeiket, feltenni kérdéseiket. Megyénkben a Vas Népe terjesztési irodájához fordulhatnak segítségért. Kollégáinkat a 80200-256 -os telefonszámon érhetik el. A hívás természetesen továbbra is díjmentes.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!