Belföld

2017.03.11. 08:19

Délutánig még élvezhetjük a napsütést

Szombaton délelőtt mindenütt lecsökken a felhőzet, a gomolyfelhők mellett pedig több-kevesebb napsütésre mindenhol van esély.

Késő délutántól azonban északnyugat felől ismét felhősödés kezdődik, amiből számottevő csapadék nem várható, legfeljebb egy-egy zápor fordulhat elő - írja a met.hu.

A középső országrész kivételével többfelé lesz erős, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten eleinte még viharos az északi szél, majd a nap második felétől mindenütt csillapodik a légmozgás. A hőmérséklet délután 9 és 13 fok között várható. Késő estére 1 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Az Időkép.hu orvosmeteorológiai előrejelzése szerint szombaton már frontmentes időre készülhetünk, de többfelé lesz szeles az időjárás, ami miatt sokan ingerlékenynek, nyugtalannak, dekoncentráltnak érezhetik majd magukat, a hajnali órákban álmatlanság is jelentkezhet.

A szeles időben jelentősen lecsökkenhet hőérzetünk, ezért öltözzünk rétegesen, valamint immunrendszerünk erősítése érdekében táplálkozzunk vitamindúsan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!