Borosta

2013.02.11. 14:52

Műkörmös az év hölgye

Molnár Ildikó műkörmös lett az első, Királyné Dávid Éva egészségfejlesztő a második, Dézsi Réka szülésfelkészítő a harmadik az év hölgye versenyünkön.

Merklin Tímea

A Vas Népe férfiaknak szánt tematikával szerkesztett Borosta oldalán jelentek meg tavaly a hét hölgyei, akikre az elmúlt hetekben olvasóink szavazhattak és megválaszthatták közülük az év hölgyét.

Molnár Ildikó sárvári műkörmös gyűjtötte a legtöbb szavazatot, aki nemrég csöppent ebbe a szakmába, de úgy érzi: rátalált önmagára, boldogan, örömmel ül le dolgozni minden nap. Kiélheti kreativitását méghozzá úgy, hogy a vendégei csillogó szemmel távoznak. Folyamatosan képzi magát, tanfolyamokra, konferenciákra jár. A körömdivat gyorsan változik, mire hozzászokunk egy forma- és színvilághoz, már jön is a következő. A ruhához illő műköröm öltöztet; nem kell feltűnőnek lenni ahhoz, hogy szép legyen.

Molnár Ildikó műkörmös (Fotó: Benkő Sándor)

Molnár Ildikó tud bánni az emberekkel; korábban a kereskedelemben dolgozott. Nyitott, közvetlen személyiség, hamar megtalálja a hangot a vendégeivel, akik neki könnyen  megnyílnak, és jól esően kibeszélik a problémáikat, bízva abban, hogy a témák nem kerülnek ki tőle. Molnár Ildikó természetesen diszkréten kezeli az elhangzottakat, hiszen fontos számára a bizalom megtartása, a kölcsönös jó érzések megléte, hiszen főleg a jó ismerősökből, a régóta ápolt kapcsolatokból kerül ki a vendégkör.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!