Bozsok

2015.06.19. 12:35

Fitoterápiát tanultak a nyugdíjas egyetemen

Bozsok - A Nyugdíjasok Szabadegyetemének hallgatói az idei szemesztert bozsoki kirándulással zárták.

Némethy Mária

A szombathelyi önkormányzat által finanszírozott Nyugdíjasok Szabadegyeteme bezárta kapuit, s a legszorgalmasabb hallgatókat zárásként egy busszal Bozsokra vitték kirándulni. Az idén az alternatív gyógyászattal, a fitoterápiával ismerkedtek. Ezért a Castanea Egészséges Középkorúakért Egyesületnél töltötték a zárónapot, ők Kneipp egészségmegőrző centrumot hoztak létre. A szabadegyetem legkiválóbb, legszorgalmasabb hallgatói vehettek részt ezen a kiránduláson.

Nagyné Szabadfi Marika, Molnár Lászlóné, Makainé Koncz Ágnes, Horváth Istvánné a szabadegyetemi kiránduláson Bozsokon. Fotó: Unger Tamás

Szeptemberben folytatódik a program. Az önkormányzat Váci Mihály utcai idősek klubjába várják a nyugdíjasokat majd kedd délutánonként. Az újabb szemesztert Reisinger János tartja, akinek több mint húsz könyve, kétszáz tanulmánya jelent meg eddig, s előadásokat tartott itthon és hét külföldi országban is. Témája a Biblia a magyar képzőművészetben lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!