Bük

2014.10.09. 17:35

Szövetségben a kormánnyal - Pócza Csaba a programját ismertette

Bük - Infrastruktúra-fejlesztés, útfelújítás, gazdaságélénkítés, turizmusfejlesztés a Fidesz büki polgármesterjelöltje, Pócza Csaba egyebek mellett ezen programpontjait ismertette.

Tóth Csongor

– Komoly munkát végeztünk az elmúlt hetekben – mondta Pócza Csaba, aki úgy gondolja, hogy kifejezetten jók az esélyei. – Már most több politikai döntéshozóval volt szerencsém egyeztetni, akikkel ismertettem fejlesztési elképzeléseinket.

A programismertetőn elhangzott, olyan városvezetőre van szükség, aki szövetségben tud dolgozni a kormánnyal, az országgyűlési képviselővel és a minisztériumokkal. Pócza Csaba arról is beszélt, hogy komoly programot dolgoztak ki, amelynek alapját a munkahelyteremtés adja, hiszen a következő időszakban olyan uniós fejlesztési források érkeznek a térségbe, amelyeket érdemes kihasználni. A polgármesterjelölt kiemelte, partnerként tekint azokra a cégekre, amelyek munkát adnak a bükieknek. A szimpatizánsok elmondták, a következő napokban felkeresnek mindenkit, hogy a vasárnapi választásokon támogassák Pócza Csabát annak érdekében, hogy Bük a következő időszak nyertese legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!