Bulivan

2010.02.25. 16:17

Az Andokban nyaralt a Unique két tagja

Egy hónapot nyaralt az egyik legszebb dél-amerikai országban, Peruban a Unique két tagja, Völgyessy Gabi és Kovacsevics Ádám. Az egzotikus kiruccanás az énekesnő perui indián származású nagybátyjának köszönhető, ő hívta meg a magyar sztárokat hazájába.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az utazásra januárban került sor. Peruban ilyenkor nyár van, így Völgyessy Gabi és Kovacsevics Ádám az óceán partján töltötte ideje egy részét, ám az Andok örök hóhatár fölötti havas hegycsúcsait is felkeresték, illetve kirándultak a hegyvonulat lejtőin. Utazásuk során meglátogatták Limát, a fővárost, megtekintették kisrepülőgéppel a híres, misztikus Nazca vonalakat, jártak a csodálatos Machu Picchu környékén, s még a dzsungelban is eltöltöttek pár napot. Jártak továbbá a nyomornegyedekben, de bepillanthattak abba is, miként él a perui felső tízezer, hiszen az énekesnő perui nagybátyjának kiterjedt rokonsága mindkét társadalmi rétegben előfordul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!