Bulivan

2010.02.09. 14:07

Ellopták a Kaláka hangszereit

Ellopták a Kaláka együttes kisbuszát az abban tartott hangszerekkel együtt. Az autóban voltak az együttes nagybőgősének, Becze Gábornak orvosi papírjai is, amelyek rendkívül fontosak a zenész számára.

Gyuricza Ferenc

Becze Gábor ugyanis évek óta szívbeteg, akinek operációját már többször elhalasztották, ám a beavatkozás egyre sürgetőbb. Az orvosi papírok hiánya miatt azonban erre újfent nem kerülhet sor.

- Csütörtök este a lányommal egy születésnapon voltunk Budapesten - magyarázta Becze Gábor. - A zenekar hangszereit szállító Volkswagen Transporter-t az Alsóhegy utca környékén parkoltuk le. Amikor indultunk volna haza, akkor vettük észre, hogy a járműnek nyoma veszett. Sajnos a táskámat, amelyben az orvosi papírok voltak, az ülés alatt hagytam.
A zenekar egy felhívást tett közzé, a negyven éves pályafutásuk során összegyűjtött ritmushangszerek - s természetesen az orvosi papírok - megtalálóinak jutalmat ajánlanak fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!