Bulivan

2010.02.26. 09:14

Második lemezén dolgozik Barbee

Futurisztikus képi világgal tér vissza a hazai popzenei élet színterére Barbee. A népszerű tinisztár jelenleg a második albumán dolgozik, ennek beharangoz videoklipje a tervek szerint márciusban lát napvilágot.

Gyuricza Ferenc

Az új albumhoz készült fotók ugyanazt a képi világot jelenítik meg, mint ami a klipben is látható lesz. Eszerint a most 19 esztendős Barbee teljesen új arculattal tér vissza. De nemcsak külsőleg változik, stílusa is megújul, a második albumon szereplő dalok többek között elektronikus hangszerelést kapnak, illetve az R&B és a pop elemei keverednek bennük.

- Maradok ugyanaz a bolondos  tinilány, aki eddig is voltam, de már szeretnék kicsit nőiesebben megmutatkozni - mondta az énekesnő. - A csapat ugyanaz marad, mint akikkel már évek óta együtt dolgozom. Velük remekül megértetem magam, és rengeteg ötletünk született. A magánéletemmel is minden rendben van, a párommal már több mint egy éve vagyunk együtt.

Barbee számára az idei év nemcsak a pályafutását, de a civil jövőjét illetően is rendkívül fontos, hiszen a fiatal gőzerővel készül az érettségire. Szeretné a tanévet minél jobb eredménnyel zárni, hiszen szeptembertől tovább kíván tanulni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!