Bulivan

2010.08.06. 04:24

Megszületett a Nightwish énekesnőjének második gyermeke

Július 30-án, pénteken, helyi idő szerint délután fél ötkor egy svéd kórházban megszületett Anette Olzon második gyermeke. A Nightwish énekesnője kedd óta vajúdott, ám miután a méhösszehúzódások nem bizonyultak elég erősnek, az orvosok a császármetszés mellett döntöttek.

Gyuricza Ferenc

Az 52 centiméter hosszú, 3 kiló 9 dekás gyermek édesapja a Pain basszusgitárosa, Johan Husgfavel, aki már régóta az énekesnő párja. Anette Olzon nagyobbik fia, a most nyolc esztendős Seth azonban nem közös gyermekük, ő még az énekesnő korábbi házasságából született.

- A babát természetes úton próbáltuk kicsalogatni, különféle módszerekkel, de akárcsak az első fiam esetében, most sem voltak elég erősek a méhösszehúzódások, így végül császározni kellett - mondta az énekesnő. - Mind jól vagyunk, de továbbra is a kórházban pihenünk és örülünk ennek a gyönyörűséges és drága kisfiúnak. Az élet annyira csodás, én pedig nagyon-nagyon boldog vagyok, úszom a gyönyörben.

Anette Olzon terhessége alatt a Nightwish tagjai nem pihentek, Finnország legeldugottabb vidékén dolgoztak a 2011-re várható új album dalain. A stúdiómunkálatok a tervek szerint október közepén kezdődnek, az énekesnő csak a felvételek végén csatlakozik a társaihoz. Az új album megjelenése előtt a zenekar egyetlen koncertet sem ad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!