Bulivan

2010.11.30. 11:21

Az AFM Records jelenteti meg a Dalriada új albumát

Február 11-én jelenik meg a folk-metal zenét játszó Dalriada legújabb albuma, az Ígéret. A nagylemez elvileg már novemberben boltokba kerülhetett volna, hiszen a soproni zenekar időben elkészült a stúdiómunkálatokkal, ám mégis csúsztatni kellett a kiadást, ugyanis egy nemzetközi szinten is jegyzett lemezcég szemet vetett a magyar csapatra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 

Minderről korábban már beszámoltunk, s most végre azt is bejelentették, hogy a német AFM Records bizalmát nyerte el a Dalriada. A kiadóhoz a heavy metal stílusának olyan ismert előadói tartoznak, mint a U.D.O., a Danzig, Doro, a Masterplan vagy a szintén magyar, de már évek óra Németországban dolgozó Ektomorf.  A német lemezcégnek köszönhetően a Dalriada új albuma - amelyről elsőként a Hajdútánc című dalhoz készült videoklip - Európa valamennyi országában kapható lesz. A Dalriada az Ígéret megjelenésének másnapján Budapesten ad dedikálással egybekötött lemezbemutató koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!