Bulivan

2012.06.19. 08:53

Depresszió: Thriller klip Mucsi Zoltán főszereplésével

Mucsi Zoltán főszereplésével készítette el új videoklipjét a Depresszió.

Vas Népe

„Bár ez már a zenekar 16. klipje, mégis most először készítettünk lírai, finomabb hangvételű dalhoz kisfilmet. Azon túl, hogy a Jön a reggel a tavaly megjelent, Vízválasztó című lemezünk egyik legnépszerűbb dala, jól érzékelteti, hogy miért döntöttünk 2 és fél évvel ezelőtt, Pálffy (Soda) Miklós személyében egy sampleres, billentyűs bevétele mellett. Zenei téren új kapukat nyitott meg előttünk a bővítés. Mivel a dal sem egy banális közhelyeket puffogtató ballada, ezért a klipet sem így képzeltük el.”

 

 

A zenekar egy csavaros forgatókönyvű thriller-t álmodott meg a Tokay Péter által vezetett Pixel Filmmel közösen, aminek főszerepére Mucsi Zoltánt kérték fel.

„Ugyan egy minimális zenélős rész is helyet kapott a videóban, de alapvetően szereplőkként jelenünk meg. Mivel tudtuk, hogy nem vagyunk színészek, ezért profik bevonására van szükségünk, hogy működjön a story. Amikor felvetődött a kérdés, hogy kit látnánk szívesen ebben a szerepben, egyből mindenkinek Mucsi Zoltán neve ugrott be. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy igent mondott a felkérésünkre, és óriási élmény volt vele dolgozni. A kisfilm női főszereplője, Rárósi Anita is remek alakítást nyújtott.”

 

 

A videoklip több hónapig tartó előkészületek után, 18 óra alatt forgott le a budapesti Dürer Stúdióban, valamint egy szombathelyi motelben.

Videóklip:

 

 

A klip-készítés mellett, jelenleg is turnézik a Depresszió. A Vízválasztó Turné telt házas őszi és tavaszi szakasza után, a nyáron is folytatja új lemezének bemutatását a zenekar. A „hagyományos” koncertek mellett, két extra bulira is készül a csapat. Szeptember 16-án Londonba mennek a fiúk, ahol egy Best of műsoros klubkoncertet adnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!