Bulivan

2012.10.16. 20:34

Gitárost cserélt az Anti Fitness Club

Véglegesen lecserélte gitárosát az Anti Fitness Club.

Zalai Hírlap

A zenekar eddigi tagja, Szabó Péter az elmúlt egy év során sem tudott részt venni a közös munkában, mivel egy baleset során olyan kézsérülést szenvedett, amely lehetetlenné tette a gitározást. Helyét az eddig ideiglenesen kisegítő Nagy Marek vette át.

 

 

A tagcsere tulajdonképpen kényszerűségből következett be, Szabó Péter kezének állapota ugyanis továbbra sem javult kielégítően, s bár zenésztársai türelemmel vártak rá, maga a gitáros döntött úgy, hogy hivatalosan is átadja helyét Nagy Mareknek.

- Egy barátom eljegyzési rendezvényén a nedves padlón megcsúsztam, és egy törött üvegbe tenyereltem - számolt be az egy évvel ezelőtt történtekről Szabó Péter. - Még akkor este megoperálták a kezem, ami az orvosok elmondása szerint rendbe fog jönni. Nagyon sokat javult, de az idegek hosszú idő alatt regenerálódnak, ezért folyamatos orvosi felügyelet és kezelés alatt állok. Az elmúlt egy évben rengeteget gondolkodtam, és a többiekkel is sokat beszélgettünk róla, így arra a döntésre jutottam, hogy nem várathatom tovább a zenekart, mert e pillanatban senki nem tudja pontosan megmondani, mikor leszek újra képes betölteni a posztomat. Az Anti Fitness Clubnak viszont biztos pontra, olyan gitárosra van szüksége, aki jelenleg nem én vagyok.

Az Anti Fitness Club az ősz folyamán 12 állomásos hazai turnén vesz részt. Az első koncert helyszíne Gödöllő volt, itt október 5-én lépet színpadra a zenekar. A turné Kiskunfélegyházát, Sopront, Szolnokot, Zalaegerszeget, Nyíregyházát, Székesfehérvárt, Miskolcot, Szombathelyt, Szegedet és Kecskemétet érinti, illetve lesz egy budapesti fellépés is. Nagy Marek ezeken a helyszíneken már hivatalos tagként lép fel társaival.

Videó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!