Bulvár

2009.06.04. 17:52

Az iskola gazdasági igazgatónője szextánccal egészíti ki a keresetét?

VN - Kettős életet él egy általános iskola gazdasági igazgatója. Legalábbis egy napilap szerint 35-50 ezer forintért vállalt legénybúcsúkat a fiatal csinos nő. Az intézmény vezetője a vizsgálat lezárultáig nem nyilatkozik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Blikk értesülései szerint 35-50 ezer forintért vállalt legénybúcsúkat egy dunaújvárosi általános iskola gazdasági igazgatója. A csinos, fiatal nő tagad, szerinte rosszakarója montírozott. A Blikk birtokába jutott képeken egy huszonévesnek tűnő, szőke nő látható félreérthetetlen pózban.

A lap értesülései szerint a legénybúcsúkat 35-50 ezer forintos tarifával vállaló nő a tíz dunaújvárosi általános iskola egyikének gazdasági igazgatója. Hogy melyiké, azt a lap nem írta meg.

Megkeresték az iskola igazgatóját, aki kérdésükre elismerte, hogy a képeken látható nő valóban hasonlít kollégájára. „Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, a fotók alapos átvizsgálásáig és a vizsgálat lezártáig ennél többet nem mondhatok” - mondta a névtelenséget kérő igazgató.

A gyanúba keveredett gazdasági igazgató a Blikk kérdésére tagadta, hogy ő lenne a képeken. Sértő a feltételezés, talán valaki a múltamból, akinek nem tetszett valami, átmontírozta a képeket” - védekezett. A Blikkben közölt felvételeken nem vehető ki a nő arca, és ezek a képek szemre nem tűnnek manipuláltnak.

A meggyanúsított gazdasági igazgató szerint egyébként magánéletében mindenki azt tesz, amit akar. Más véleményen van Árok Antal, a Pedagógusok Szakszervezetének elnökségi tagja. „Messze el kell kerülnie az általános iskolát annak, aki másodállásban pornótáncos. Szégyen az iskolának, szégyen az államnak, amitől a kenyerét kapja” - véli.

Index, blikk.hu, atv.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!