Bulvár

2009.06.14. 21:48

David Carradine halála: nincs öngyilkosságra utaló bizonyíték - eltemették a színészt

Los Angeles - Több százan vettek részt a kung fu filmek sztárjának, David Carradine-nak a temetésén. A művész halálának okáról a második boncolást végző patológus kijelentette, nem talált öngyilkosságra utaló nyomot.

MTI

Michael Baden a Reuters hírügynökségnek elmondta, a család a vizsgálat lezárultáig nem engedi az adatok részletes nyilvánosságra hozatalát, annyit azonban elmondhat, hogy a boncolás bizonyos eredményei azt mutatják, nem öngyilkosság történt.

"Addig viszont nem kívánok részletekbe bocsátkozni, míg a Thaiföldről származó minden vizsgálati eredmény nincs a birtokunkban" - tette hozzá.

Carradine-t bangkoki szállodájának szekrényében találták felakasztva június 4-én. A sajtó szerint a halál oka vagy öngyilkosság, vagy bizarr erotikus játék közben bekövetkezett baleset lehet. A thaiföldi hatóságok azonban elzárkóztak a hivatalos közleménytől mondván, hogy még hetekbe telik, míg minden toxikológiai és más laboratóriumi kutatás lezárul. Az Egyesült Államok hatóságai a holttest hétvégi vizsgálata után az autoerotikus tevékenység következtében fellépő fulladást jelölték meg a halál okaként.

A színész szombaton tartott temetésén több százan rótták le kegyeletüket Carradine előtt. A szertartáson - amelyen csak a család és meghívottjai vehettek részt - jelen volt többek között Michael Madsen, Daryl Hannah, Lucy Liu, Rob Schneider, Jane Seymour és Tom Selleck.


Gyászolók érkeznek David Carradine amerikai színész temetésére Los Angelesben 2009. június 13-án. Carradine-t bangkoki szállodájának szekrényében találták felakasztva június 4-én. (MTI/AP/Matt Sayles)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!