Bulvár

2009.06.22. 20:09

Nász-ajánlat: Sandra Bullock lenyomta a Másnaposokat

Los Angeles - A Sandra Bullock főszereplésével készült romantikus komédia, a Nász-ajánlat első helyen végzett az amerikai mozikban a hétvégén, maga mögé utasítva a sokáig listavezető Másnaposok című vígjátékot, valamint a Pixar új animációs-filmjét, a Felt.

MTI

A Disney készítette mozi, amelyben a Sandra Bullock által megformált erőszakos főnökasszony vízum-okokból elveteti magát jobb sorsra érdemes asszisztensével, 34,1 millió dolláros bevételt hozott a vasárnap nyilvánosságra hozott adatok szerint. 
    
A kritika által is elismert Másnaposok 26,9 millió dolláros bevételével a második helyre csúszott vissza, de a balul elsült legénybúcsú macskajajos kalandjairól szóló komédia készítőit azért nem kell sajnálni: filmjük 3 hét alatt majdnem 160 millió dollárt fialt az Egyesült Államokban és Kanadában.
    
A Pixar Fel című, egy lufik segítségével Dél-Amerikába repülő morcos kisnyugdíjasról szóló animációs filmje 21,3 millió dolláros bevételével a harmadik helyen landolt, 4 héttel ezelőtti debütálása óta összesen 224,1 milliós bevételt hozva a stúdiónak. 
    
A Jack Black és a Michael Cera alakította ősemberek őrült mindennapjaiba kalauzoló vad vígjáték, a Year One bemutatkozó hétvégéjét 20,2 millió dolláros bevétellel zárta. 11,3 millió dollárt hozott John Travolta metró-eltérítős remake-je, a The Taking of Pelham 123 második hétvégéjén; a táncos lábú színész gonoszkodásával színesített akciófilm eddig összesen 43,3 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet. 
    
Az éjszaka a múzeumban második része 7,3 millió dollárt hozott az ötödik hétvégéjén, míg a hetedik hetében járó Star Trek 4,7 milliót fialt a hétvégén; a rendkívül népszerű sci-fi-legenda legújabb filmes feldolgozása így már 239,4 millió dolláros bevételt tudhat magáénak. 
    
Will Ferrel Land of the Lost című vígjátéka az ötödikről a nyolcadik helyre esett vissza a majdnem 4 millió dolláros hétvégi bevételével, míg a kilencedik helyen Eddie Murphy családi vígjátéka, az Imagine That landolt 3,1 millió dollárral. 
    
A tízes listát a Terminátor: Megváltás című akciófilm zárja: az öntudatos robotokkal harcoló emberiségről szóló kultikus sorozat negyedik részében Christian Bale csépeli a hataloméhes masinákat, 3 millió dollárt hozva az ötödik hétvégéjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!