Bulvár

2009.08.30. 07:37

Julia Roberts két tűz között izzad Olaszországban

Róma - Rómában forgat Julia Roberts, akit nemcsak a napi 13 órás forgatás izzaszt meg, hanem a családjáról való gondoskodás is, mivel férje és háromkisgyereke is elkísérte az olasz fővárosba.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az Oscar-díjas színésznő Elizabeth Gilbert Eat, Pray, Love című könyvsikeréből készülő filmet forgatja, az "édes életre" azonban nem jut ideje - jegyezte meg szombati számában a Corriere della Seracímű újság. A munka és a család bőven elég a karikás szemekhez, így a színésznő nem is megy ki az utcára hatalmas napszemüvege nélkül - számolt be a napilap. 
    
A filmben - amely várhatóan 2011-ben kerül a mozikba - Julia Roberts egy sikeres New York-i nőt játszik, aki tönkrement házassága után Olaszországba, Indiába és Balira utazik, hogy "megtalálja magát". Roberts mellett Billy Cudrup és Javier Bardem is feltűnik a filmben, amelyet Ryan Murphy rendez. A produceri teendőket Brad Pitt és Dede Gardner látja el. 






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!