Bulvár

2010.03.23. 14:15

Tiger Woods bombaformában: visszatérés szexbotrány után

Remek formában van Tiger Woods, legalábbis ezt állítják azok a játékosok, aki az elmúlt napokban együtt edzhettek a szexbotrányba keveredett világelső golfozóval.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 "Senki nem üti úgy a labdát, ahogy ő - mondta John Cook, aki múlt csütörtökön, pénteken és vasárnap tréningezett együtt a 14-szeres Major tornagyőztes sztárral. - Ugyan ez még nem jelent garanciát semmire, de ha úgy üti majd a labdát, ahogy edzésen, akkor a régi Woodsot láthatjuk a Mastersen. Őszintén szólva, a formáját nézve nem hiszem, hogy bárki le tudná győzni. Ugyanakkor öt hónapja nem versenyzett, az pedig egy másik történet."
 
A 11-szeres PGA tornagyőztes Cookhoz hasonlóan Arjun Atwalt is lenyűgözte a 33 éves sztár játéka. Atwal a múlt héten minden nap együtt volt a sportág első számú alakjával a pályán, s szerinte erősebben üt, mint novemberben, amikor utoljára versenyen szerepelt.
 
"Ő még nem teljesen elégedett, de én számtalanszor láttam tornát nyerni azzal a játékkal, amit mostanában nyújtott - nyilatkozta Antwal, aki mindehhez hozzátette, hogy a pályán semmit sem érzékelni Woods valószínűsíthetően igen feszült idegállapotából. - Azt nem tudom, mi történik az otthonukban, nem is kérdeztem tőle, mindenesetre edzés közben nagyon nyugodt volt végig, összeszedetten és koncentráltan játszott."

Antwal biztos benne, hogy Woods az első ötben végez a két hét múlva kezdődő US Mastersen, sőt, könnyedén nyerhet is, ha a rágurításai jól fognak menni.
 
"Szerinte nem gurított jól, pedig megölte a labdákat, szerintünk, földi halandók szerint rendben volt."
 
Tiger Woodsról decemberben derült ki, hogy éveken keresztül több nővel csalta feleségét. Hűtlenkedéseit később ő is elismerte, majd január elejétől pszichológiai kezelésekre kezdett járni. Decemberben közleményt adott ki, majd először február közepén, egy szűk körű sajtótájékoztatóján beszélt nyilvánosan, s kért elnézést tettéért. Ekkor még nem tudta megmondani, mikor tér vissza a pályára, aztán a múlt hét elején jelezte, hogy ott lesz a szezon első Major versenyének mezőnyében. A múlt vasárnapi edzés után először nyilatkozott - röviden - a televíziónak, mely alatt végig feszülten, szűk szavúan válaszolt a kérdésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!