Bulvár

2011.08.02. 08:32

Kiss Ramóna összejött Sennával

A Forma 1-es Magyar Nagydíj utáni buliban Kiss Ramóna, a Barátok közt egyik szereplője, a világhírű Ayrton Senna unokaöccsével került közelebbi kapcsolatba. A két fiatal egész este együtt szórakozott és láthatólag jól kijöttek egymással.

Vas Népe

Érdekes fotókat és videót közölt a Blikk Kiss Ramónáról. A Barátok közt szereplője vasárnap éjszaka az egyik elegáns budai szórakozóhelyen mulatott Forma–1-es pilóták között. Az egyik versenyzővel különösen sokat volt együtt, méghozzá a Lotus Renault tesztpilótájával, Bruno Sennával, aki a legendás Ayrton Senna unokaöccse.

- Jó hangulatú VIP-bulit csaptak a Forma-1-es csapatok alkalmazottai a Symbolban, amelyhez a sok ingyen ital is jelentősen hozzájárult. Több biztonsági őr figyelt arra, hogy idegen még véletlenül se zavarja meg a Magyar Nagydíj utáni jól megérdemelt lazítást. Senna az elsők között érkezett, közvetlen és mosolygós volt, a barátaival nyugodtan megvacsorázott, sőt fényképezkedett is. Ramóna csak később csatlakozott a társaságához. - mesélte a Blikk olvasó-riportere. Ramóna szemmel láthatólag nagyon jól érezte magát, és annyira csüngött Sennán, hogy észre sem vette a körülötte villogó vakukat. Többen is lefényképezték őket, majd hajnal felé távoztak.

Kiss Ramóna és Bruno Senna egy hónappal ezelőtt találkozott először. Akkor az F1-es pilóta a Hungaroringen megrendezett Lotus-vezetéstechnikai napra érkezett hozzánk, és a pályán összefutott a Ladies Cupon versenyző Ramónával. Beszélgettek egy kicsit, Senna elvitte a szépséget néhány körre a mogyoródi pályán, majd elváltak. A mostani bulin már fesztelenebb körülmények között szórakoztak együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!