Bulvár

2012.01.02. 21:56

VV Kinga majdnem idegösszeomlást kapott

VV Vera titoklevele nagy port kavart a villában. VV Kinga őrjöngött, és majdnem nekiesett az Érzékeny lelkű lánynak.

Nánási Regina

Alig telt el pár óra azután, hogy nagy meglepetésre VV Vera 67%-33% arányban kint hagyta az Alfahím Gergőt, egy leleplezett titok kavarta fel a kedélyeket a villában. A párbaj előtt álló felek levélben írták le egy-egy nagy titkukat. Azután, hogy Vera visszatért a villába, a leveleket felbontották.

VV Péter örömmel nyugtázta, hogy ezúttal egyik titok sem az ő nevéhez fűződik. Vele ellenben VV Seherezádé már nem volt ilyen kellemes helyzetben. Ugyanis VV Gergő és VV Vera is vele kapcsolatban rántotta le a leplet az igazságról.

Gergő bevalotta, sokszor gondolt kedvesére, Csillára akkor is, mikor a szőke lányt tartotta a karjaiban. A sokk alól még alig ocsúdott fel, amikor Vera levelét is felolvasták.

Vera a párbaj előestéjén bevallotta Attilának, nagy balhé lesz a titok felolvasása után. Ami nem is maradt el! Vera mesélni kezdett Kinga és Gergő randevújának részleteiről. Eleinte még viszonylag higgadtan tűrte Kinga a vádakat, de besokkalt. Hisztérikusan ordibálni kezdett, és azzal fenyegette Verát, hogy megüti. Erre nem került sor köszönhetően Fecónak, aki lefogta és a szobába cipelte az üvöltöző lányt. Még ezután is sokáig dühöngött, a sírástól alig kapott levegőt.

Seherezádénak nem volt könnyű mindezt végighallgatnia...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!