Bulvár

2013.04.22. 13:07

Csókolom, megérkezett

ByeAlex nem bájgúnár, nem bájos úrifiú. ByeAlex nem ufó, ByeAlex még csak nem is létező személy. Márta Alex azt mondja ByeAlexről, csak egy része a személyiségének.

Rózsa Melinda

A metálos énje mellett, például. Vagy ott van a filozófus. Vagy az újságíró. ByeAlex olyan, amilyen, nem bájolog, nem cifrázza. Egyszerű fiú. Repülőre is Malmőbe menet ül majd először. Nem veszi véresen komolyan. "Nekem ez egy játék. Sokan azt hiszik, hogy ha csúnyákat írnak valakiről, akkor az illető össze fog omlani. Szerintem az emberek túl komolyan veszik magukat... Csúnyákat írnak rólam, és? Semmi se történik. Itthon az emberek mindig keresik a bűnbakot, hogy ki miatt rossz az életük, ki miatt nem sikerülnek a dolgaik. Most a zenében én vagyok a bűnbak, azt mondják, énmiattam nem fogunk jól szerepelni az Eurovízión..."

Ugyan már, jegyzi meg magában a cikkíró, akinek bejön ez a sapkás, romkocsmák mélyén merengő figura. Ez még nem lefutott kör, májusig még sok víz lefolyik a torkunkon. Ami biztos, szombathelyi szívvel is érdemes lesz odafigyelmezni: Alex ugyanis a mi kutyánk kölykét, akarom mondani, cipőjét fogja viselni ország-világ szeme előtt. A fiatal szombathelyi designer, Lukács Laci kollekciójának egyik darabjában áll az egyik Alex számára világot jelentő deszkákra.

(ByeAlex, azaz Márta Alex a Savaria moziban adott minikoncertet, a dalok között Kirchknopf Gergő tartotta szóval.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!