Bulvár

2014.07.25. 14:15

Kandász Andrea Bükön pihen

Bük - Úgy lélegzik együtt a várossal, mintha világ életében itt élt volna. Kandász Andrea, a TV2 Kalandjárat műsorvezetője ha teheti, Bükön kapcsolódik ki családjával és barátaival.

Farkas Eszter

Ezen a hétvégén például a büki Gyógy-Bor Napokon mulat, nagymamája, édesanyja, lánya és férje társaságában. A népszerű műsorvezető és producer egyébként is imádja a nyugati régiót, hiszen Zalaegerszegen született. Gyerekkorában ráadásul sokat járt nagymamájával a vasi fürdőbe.

Kandász Andi a Gyógy-Bor Napokon is részt vesz a hétvégén

– Körülbelül öt évvel ezelőtt fedeztem fel újra a várost. Nagyon meglepődtem. Gyermekkoromból az maradt meg bennem, hogy Bükre járnak a nagymamák, akik a reumájukat kezeltetik ezzel a vízzel. Gyerekként nem volt ez annyira izgalmas, ám kialakult egy érzelmi kötődés. Az elmúlt években azonban rengeteget fejlődött a város. Hihetetlen, hogy milyen változásokon ment keresztül. Rengeteg aktív lehetőséget talál magának egy turista, mind a fürdőben, mind a városban és környékén – mesélte Andi.

– Itt szó szerint kalandozhat minden korosztály. Imádom az intim helyeket, ahol el lehet bújni. Ezért is szeretem például a fürdő szauna világát, amely szerintem Európa egyik legjobb létesítménye. Maga a fürdő pedig egy külön kis világ, egy mini város, ahol a gyerekektől a nagymamákig, mindenki talál magának programot. A családommal például, ha ide jövünk biztosan elmegyünk a Kristály Toronyba is. Hihetetlen élmény légbringázni, vagy felmenni a torony tetejére és nézni az Alpokat. De remek ételeket, borokat lehet fogyasztani. Azt hiszem a város iránti rajongásomat jól bizonyítja az is, hogy május óta hétszer voltunk itt a családdal, barátokkal egy-egy napra, hétvégékre – tette hozzá a műsorvezető.

– Rendkívül közvetlenek az emberek, sok barátságot kötöttünk az elmúlt években. Amikor Bükre jövök már úgy érzem ennek a közösségnek a tagja vagyok. Demcsák Zsuzsi barátnőm nemrég itt forgatott néhány napig. A forgatás után csak annyit mondott. Már érti miért beszéltem annyit erről a városról, és megkérdezte, mikor jövünk együtt pihenni – zárta az interjút Andi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!