Bulvár

2014.11.14. 11:42

Szombathelyi lány a ValóVilág7-ben

Vasárnaptól a lét a tét! Indul a ValóVilág7 november 16-tól. A villában ebben a szériában is lesz szombathelyi arc, VV Vikcsu személyében.

Farkas Eszter

A PR menedzser diplomával rendelkező lány hivatalos Facebook oldalát már több mint háromszázan like-olták a  napokban. Profiljának leírásából az is kiderül, hogy korábban már volt alkalma tündökölni, hiszen nyolc évvel ezelőtt versenytáncosként elhozhatta a világbajnoki címet Riminiből. Reméljük, a  villában is bemutatja majd fantasztikus tánctudását.

Forrás: Facebook

A VV6-ban, először a valóságshow történetében nem volt beszavazó-show, rögtön hatan költözhettek be. Vasárnap is egyenesen a Villába vezet majd a hat kiválasztott útja a stúdióból és aztán naponta követi őket a többi játékos, amíg el nem éri teljes létszámát a csapat.

A VV7 során a Kihívás, Kiválasztás és a Párbaj hármasa nem változik, azonban a Villalakókat várja egy különleges újítás, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Ahogy beköltözött az összes játékos, erre fény derül majd - olvasható a  műsort sugárzó csatorna honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!