Bulvár

2016.12.05. 20:11

Facebook-figyelő - Adventre hangolva

Rolika, Simon Marcsi és téli Rába is szerepel eheti összeállításunkban.

Vadas Krisztina

Sál nélkül sehová!

Szerencsére a gazdám felismerte, hogy nekem is elkél a meleg öltözék idekintre.

A kulisszák mögött

A szombathelyi modell, Simon Marcsi szívesen megosztja követőivel munkájának végeredményét. Most azonban azt is megmutatta közösségi oldalán, hogyan készül egy tökéletes fotó.

Duplán több a jóból

Nem véletlenül készítette ezt a fotót a szombathelyi hastáncosnő, Bangó Mária Mira. A képhez a történetet is elmesélte közösségi oldalán. „Vásárlás közben megkérdezték tőlem, hogy tudtam-e, hogy nagyon hasonlítok egy szombathelyi hastáncosra, aki tök jól táncol, és akit Mirának hívnak, csak ő alacsonyabb... megígértem, hogy megnézem magamnak ezt a Mirát!” – tette hozzá viccesen.

Ismét együtt a kockahas-banda

A szombathelyi street workout csapatot, az Olad Crew-t a hideg sem riasztja el a rendszeres testmozgástól. Bár ezen a fotón éppen nem újabb vagy kidolgozottabb izmaiknak örülnek, hanem annak, hogy ismét együtt edzhettek. Nem könnyű ugyanis mostanában a csapattagok elfogaltságai miatt úgy időzíteni, hogy mindannyian részt tudjanak venni a tréningeken. A közös sportolás ritka pillanatait pedig szívesen megörökítik a követőiknek is – a lányok legnagyobb örömére lenge öltözékben.

Elkezdődött a visszaszámlálás

A Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnáziumban is lázasan készülnek a diákok a karácsonyra. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy az iskola folyosójára is tettek egy gyönyörű adventi koszorút, amelyen meg is gyújtották a második gyertyát. A várakozás pillanatait követőikkel is megosztják az iskola közösségi oldalán.

Adventre hangolva

Erdélyi Rolikának van egy nagy rajongója, Erzsi néni. Egész évben többször is ajándékokkal lepte meg a kisfiút, karácsonyhoz közeledve pedig adventi koszorút és ajtódíszt készített neki. Természetesen vonatok díszítik mindkettőt, hiszen Erzsi néni arról sem feledkezett meg, hogy Rolika óriási vonatrajongó.

Vissza az eredetihez

A szombathelyről származó műsorvezető, Aryee Claudia Dedei az utóbbi időben mindig tükörsimára vasalt hajjal mutatkozott. Nemrég egy fotón mutatta meg követőinek, milyen gyönyörű bongyor az eredeti haja.

Megmutatta mesés téli arcát a Rába

Mi Rábánk és a környező természet elnevezésű Facebook-csoportban szinte mindig találunk egy olyan fotót, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül. Nemrég Bartha Irén mutatta meg a követőknek, milyen mesésen mutat egy téli napon a Rába-folyó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!