Bulvár

2017.02.09. 17:41

Ilyet még nem látott: miniatűr futam a kocsi műszerfalán

Nem ritka, hogy egy autótulajdonos a saját maga ízlésére formálja kocsija belső terét. Ám a most közölt képeken látható megoldással- valljuk be őszintén - nem túl gyakran találkozhatunk.

Kelemen Attila

Egy - magát felfedni nem kívánó - olvasónk osztotta meg velünk autója műszerfalán elhelyezett, saját kezűleg készített dekorációjának felvételeit.

Fotó: Olvasó

A képeken jól látható, hogy a műszerfalon nem kevesebb, mint 48 kisautót rögzített úgy, hogy azok semmiképpen ne tudjanak elmozdulni még egy erős kanyarvétel során sem.

Fotó: Olvasó

Van, amelyik miniatűr verda ádáz küzdelmet folytat sorstársával, némelyikük éppen ugratni próbál, a legtöbbjük pedig a szélvédőn keresztül fürkészi a forgalmat a való világban: hátha találkoznak életnagyságú hasonmásukkal. Két kiváltságos kicsi kocsi pedig a kilométeróra előtt kapott helyet. Talán azok lehetnek a sebességfelelősök.

Fotó: Olvasó

Szó mi szó, a gyűjtői szenvedély olykor egy kis kreativitással is vegyülhet; és akkor olyan egyedi megoldásokkal találkozhatunk, mint a most bemutatott rögtönzött derbi a műszerfalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!