Bulvár

2017.03.13. 15:23

Facebook-figyelő: Király nosztalgiázott

Ezen a héten is végigböngésztük a vasi, vagy Vas megyéhez köthető celebek közösségi oldalait. Nézze meg velünk, miről posztolnak!

Vas Népe

Vidám hétkezdet

Ez nem is kávé, ez sör - áll ezen a bögrén

Erzsi, a közművelő

Erzsi, az elnöki babérokra törő macska mindenkit megfertőz világnézetével. Még James Bondot, a Soproni Vadászkörzet Cinegemadár Szakosztályának elnökét is elvonja a komoly munkavégzéstől: feladatai helyett Erzsi könyvét olvasgatja a kanapén.

Király nosztalgiázott

Hétvégén ismét találkozott a két focilegenda Király Gábor és Gera Zoltán: a Haladás és a Fradi csapott össze Budapesten.

Vidám nap a gyerekekkel

Kocsis Korinna ismét ellátogatott a kőszegi SOS gyermekfaluba. Gyakran jár ide, hogy feltöltődjön a kicsik szeretetével. De tudja, adni sokkal jobb, mint kapni, így az együtt eltöltött időn túl ajándékokkal is meglepte a gyerkőcöket. Szórakozásukat sok fotóval dokumentálta közösségi oldalán.

Minden szabadidő az unokáké

Kirándulni indult hétvégén dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere az unokáival. „Végre lekerülhet a nagykabát. Aki csak teheti, töltse szabadidejét a friss levegőn" - fűzte hozzá a fotóhoz

A (ki)választott diákrektor

Kiniczky István került ki győztesként a diákrektori címért folyó harcból a celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnáziumban. Az iskola közösségi oldalán hivatalos fotójával jelentették be a jó hírt a diákságnak és a követőknek.

Bemutatta új munkatársát

A szombathelyi származású műsorvezető, Winkler Róbert közösségi oldalán mutatta be új kollégáját. „Új operatőröm, Jóska" - ennyivel le is tudta. Egy vicces kommentelő pedig csak ennyit fűzött hozzá: ez egy stabil kapcsolat :)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!