Bulvár

2009.06.12. 11:19

C. Ronaldo egyéjszakás kalandja Paris Hiltonnal - fotóval

London - Paris Hiltonnal, a hollywoodi éjszaka koronázatlan királynőjével ünnepelte legfrissebb világrekordját Cristiano Ronaldo, a világ legjobbjának tartott futballsztár, akit példátlan összegért vásárolt meg a Real Madrid.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A portugál válogatott szélsőért, a Manchester United eddigi gólgyárosáért 80 millió fontot (25 milliárd forintot) fizet a spanyol klub. Ez minden idők legnagyobb átigazolási összege. Ronaldo ráadásul - hírek szerint - csaknem kétszer annyit keres majd Madridban, mint Manchesterben, jóllehet ott sem minimálbérre volt bejelentve: az angol bajnokcsapat hetente 120 ezer fontot (38 millió forintot) utalt neki.

A pénteki brit bulvársajtó fotókkal bőségesen illusztrált beszámolói szerint a 24 éves Ronaldo előző nap mindezt Hollywoodban, Paris Hilton társaságában ünnepelte meg. 

A The Sun - amely a "Ronaldo Párizsban töltött egy éjszakát" hangzatú elsőoldalas főcímmel hozta a sztorit - megírja: a futballista a My House nevű menő éjszakai bárban jött össze a 28 esztendős társasági hölggyel, akivel azonnal igen jól megértették egymást. Ronaldo nem garasoskodott: a brit lap bennfentes forrása szerint 15 ezer fontnak megfelelő összeget költött csak pezsgőre és egyéb nemes italokra. 

Hajnaltájt Paris egy limuzinnal nővére, Nicky közeli lakására hajtatott, ahol Ronaldo egy óra múltán csatlakozott hozzá, miután rövid kitérőt tett szállodájába. A látogatás kora reggelig tartott; a felsorakozott fotósok 5 órakor kapták le a focistát, amint távozott a légyott után.



Ronaldo "igazi atléta" - mondta egy barátjának Paris Hilton Fotó: X17online.com

Paris a The Sun forrásai szerint elégedetten nyilatkozott egy barátjának, mondván: Ronaldo "igazi atléta ... pattogtak a szikrák közöttünk".

A szőke híresség gyors cserét hajtott végre: alig 24 órával korábban dobta korábbi kedvesét, Doug Reinhardt baseballjátékost és tévészemélyiséget.

Ronaldóért a nevéhez fűződő számtalan gól ellenére sem rajongtak ugyanígy az angol szurkolók. Nem felejtették el neki például, hogy a 2006-os világbajnokság portugál-angol negyeddöntőjében milyen vehemensen érvelt a játékvezetőnél a szabálytalankodó klubtárs, Wayne Rooney kiállításáért, és amikor Rooney megkapta a piros lapot, Ronaldo - akit éppen közelről mutatott a kamera - saját kispadja felé kacsintva nyugtázta a sikert.

A brit lapok már az Angliában nagy felháborodást keltő incidens után arról cikkeztek, hogy Ronaldót nem látják szívesen sem a csapattársak, sem a szurkolók.

Forrás: MTI/Kertész Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!