Bulvár

2010.11.18. 14:07

Egy éves lett a Class FM: szülinapi rádiós-zsúr sztárokkal

Az első születésnap jelentősége hatalmas egy ember életében, hát még egy rádió esetében, amelynek indulását oly sokan fogadták kétkedve. Az elmúlt egy évben azonban a Class FM csapata úgy tűnik, bizonyított. A sikerek egyik tanúbizonysága, hogy megszámlálhatatlan hallgató és sztár ünnepelte együtt a rádió születésnapját Sebestyén Balázsékkal.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Pontosan egy évvel ezelőtt egy rohamtempóban éppen hogy elkészült, festékszagú stúdióban állt a Class FM stábja. Fáradtan, kialvatlanul, gyomorgörccsel és izgatottan várta a kis csapat az éjfélt, hogy megkezdődjön a műsor sugárzása. Akkor még hihetetlenül távolinak tűnt ez a nap, ám most Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani, Csiszár Jenő, Jáksó László, Vágó Piros, Szani Roland, Abaházi Csaba, Argyelán Kriszta, Kovács Áron és Garami Gábor együtt ünnepelnek: egy éves lett a Class FM, amelynek munkatársai keményen megküzdöttek a sikerért az utóbbi esztendőben. A rádió minden kollégája összefogással és teljes meggyőződéssel egy éve igyekszik azon, hogy megmutassa, fontos médium.

Már reggel hatkor alig lehetett mozdulni a Morning Show üvegstúdiója környékén, annyi rajongó szerette volna együtt ünnepelni a rádió első születésnapját Sebestyén Balázsékkal. De nem csak a több száz hallgató, hanem sztárok tucatjai, köztük a legismertebb zenészek és énekesek is képviseltették magukat a vidám és rendhagyó szülinapi bulin.

Domokos Fanni, a Nonstop és Szabó Mariann egy-egy minikoncerttel is meglepte Balázsékat és a hallgatókat, a korai időpont ellenére is tömegek tapsoltak az X-Faktor sztárjainak. Akárcsak MCDC-nek, aki szokás szerint vicces szövegeivel szórakoztatta a közönséget. A partin még Andy Vajna is képviseltette magát, igaz csak az éteren keresztül: a neves producer egyenesen Amerikából jelentkezett be, csak hogy boldog születésnapot kívánhasson a rádiósoknak.

Frei Tamás, Geszti Péter, a Barátok közt sztárjai: Várkonyi András és Gyebnár Csekka, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Zalatnay Cini és lánya Niki, Puskás Peti és öccse Dani, a Summer Sisters, Benkő Dániel, Hajas Laci, Dévényi Tibi bácsi, Komár Laci, Dopeman kislányával, Kefir, Ádok Zoli, Terecskei Rita, Horváth Tamás, Varga Viktor, az Antifitness Club, L.L. Junior, Cozombolis valamint a Bad Boyz legénysége segített Balázséknak felvágni a hatalmas tortát, majd együtt eresztették égnek a rengeteg szülinapi lufit, végül finom pezsgővel koccintva a rajongókkal közösen énekelték el a Happy Birthday-t a rádió tiszteletére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!