Bulvár

2009.07.27. 15:10

Egy kis erotika: letépték a strandkendőt Gregor Bernadettről! (fotóval)

VN - Várható volt, hogy Gregor Bernadett, Tallós Rita és a többi fürdőruhára vetkőzött csinos színésznő, az izgalmas krimi valamint a különleges helyszín becsalogatja a vendégeket a Gellért fürdőbe a Timbilding című darab premierjére. A közönség az előadás végén hangos tapssal jutalmazta meg az alkotókat

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Óriási érdeklődés mellett tartották meg a Timbilding című kivételes darab premierjét a Gellért Fürdőben. A különleges, fürdőruhás előadás teltház előtt zajlott, amelyre többek között Hegyi Barbara, Zorán, Ungár Anikó, valamint a Rékasi Károly-Détár Enikő házaspár is kíváncsi volt. 



„Igazi nyári történet volt. Mindig örülök, ha a kollégákat játszani látom, örömmel válok közönséggé” – értékelte az előadást Hegyi Barbara. A két felvonásos, izgalmas darabot követő fogadás különlegessége a pálinka bemutató volt, amelyet Rékasiék tartottak. 



„A második felvonás alatt azt terveztem, hogy előkészítem a terepet a pálinka bemutatóra, aztán azon kaptam magam, hogy ott állok a hang technikusok mellett és tapsolok az előadás végén. Nem tudtam elszabadulni, annyira lekötött” – mondta Rékasi Károly, majd megjegyezte, ettől függetlenül sikerült felkészülnie a kóstoltatásra, amely hasonlóképp sikert aratott. 

„Beigazolódott, hogy ez a kihasználatlan, ámde csodálatos hely, mint a Gellért Fürdő, milyen tökéletes helyszín egy színdarabhoz is” – tette hozzá Erdős Péter producer.

A partin a színészek természetesen már nem fürdőruhában, hanem az alkalomhoz illő öltözékben fogadták a gratulációkat, majd éjszakába nyúlóan beszélgettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!