Bulvár

2011.07.26. 11:24

Emlékkoncertet szervez Michael Jacksonnak a család

Koncerttel emlékezik meg a tervek szerint október 8-án Michael Jacksonról az elhunyt énekes családja, a fellépők sora azonban még nem ismert.

MTI

Az esemény helyszíne Wales, a cardiffi Millennium Stadion lesz, amely 75 ezer néző befogadására alkalmas. A koncertet fizetős televízióadásban és mozikban - néhol 3D-ben - is közvetítik majd - tudatta a szervező Global Live Events.
   
Az emlékkoncert legfőbb szorgalmazója Michael Jackson anyja, Katherine. Az idős asszony hétfőn Los Angelesben úgy fogalmazott, büszke a fellépők sorára, noha egyet sem nevezett meg közülük. "Ha ma itt lenne a fiam, ő is így érezne. Szeretném megköszönni, hogy segítenek életben tartani örökségét" - fogalmazott Katherine Jackson, akit a Jackson klánból Tito, Jackie, Marlon és La Toya kísért el a sajtótájékoztatóra.
   
A Michael Forever - The Tribute Concert elnevezésű esemény bevételeit amerikai és brit jótékonysági szervezetek kapják majd.
   
A pop királyaként emlegetett előadó halála után fivére, Jermaine Jackson próbált emlékkoncertet szervezni Bécsben, de kísérlete dugába dőlt, mert nem tudott "nagy neveket" lekötni az eseményre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!