Bulvár

2011.08.01. 09:09

Komolyodik Harry herceg új románca

Egyre komolyabbnak tűnik Harry herceg legújabb románca, vasárnapi londoni sajtóértesülések szerint ugyanis lehetséges, hogy a brit uralkodó unokája együtt nyaral új kedvesével.

Vas Népe

Az idén 27 éves Harryt - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fiát, aki édesapja és bátyja, Vilmos herceg mögött a harmadik a brit trónutódlási sorban - a 25 esztendős Florence Brudenell-Bruce fehérnemű- és fürdőruhamodell társaságában lehet egyre gyakrabban látni.

A Flee becenévre is hallgató szőke szépség a jelek szerint kedveli, ha világhírességek udvarolnak neki, korábban ugyanis Jenson Buttonnak, a vasárnapi Magyar Nagydíjon diadalmaskodó Forma-1-es autóversenyzőnek volt a barátnője.

A Mail on Sunday bennfentes forrásai szerint Flee és Harry bontakozó románca olyan szintre jutott, hogy a kapcsolatot már udvari illetékesek is jóváhagyták, és a pár azt tervezi, hogy augusztusban eltölt egy romantikus hévégét Ibizán.

Flee állítólag már ki is bérelt egy villát a közkedvelt turistaparadicsomban; igaz, baráti társaságának néhány tagja is velük utazna.

A vasárnapi brit tömeglap forrásai különösen jelentős fejleménynek tartják a kapcsolat szempontjából, hogy Harry már bemutatta új barátnőjét bátyjának, Vilmos hercegnek is.

A románcot valamelyest beárnyékolja ugyanakkor az a kissé kínos körülmény, hogy Flee és Harry előző barátnője, Chelsy Davy annak idején egyaránt a Buckinghamshire grófságbeli Stowe elit középiskolájába járt - itt egy tanév több mint 25 ezer fontba (7,5 millió forintba) kerül -, és baráti társaságuk "átfedi" egymást. Chelsy a Mail on Sunday forrásai szerint ennek "nemigen örül".

A Zimbabwében született, Dél-Afrikában élő Chelsy Davy és Harry herceg hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt Vilmos herceg áprilisi londoni esküvőjén - állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét összejött, ám ezt a herceg sajtóértesülések szerint határozottan cáfolta.

Miután Vilmos elkelt, jelenleg Harry számít a világ egyik legkapósabb agglegényének, és ennek idegenforgalmi vonzatai is vannak. Brit sajtóbeszámolók szerint ugyanis reményteli amerikai leányok körében valóságos Harry-turizmus alakult ki: ifjú hölgyek csapatostul kelnek át az Atlanti-óceánon, és gondosan kidolgozott menetrendek alapján járják végig a herceg által közismerten gyakran látogatott legmenőbb londoni szórakozóhelyeket, hátha összeakadnak Harryvel - és hátha Harry szeme megakad rajtuk.

Ha azonban az új románc komolyra fordulásáról szóló értesülés helytálló, akkor kidobott pénz volt a londoni repülőjegyekre költött összeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!