Bulvár

2011.06.05. 21:45

Leharapta alkalmazottjának fülcimpáját egy borbély

Félig leharapta egyik alkalmazottjának fülét egy borbélyüzlet tulajdonosa a New Jersey állambeli Trentonban, mert úgy ítélte meg, hogy túl sokáig tartott neki levágni az egyik kuncsaft haját.

MTI

A trentoni A szépség és a szörnyeteg elnevezésű borbélyüzlet tulajdonosa, a 40 éves James Dillard szóváltásba keveredett a sajtóban csak Angelóként emlegetett 24 éves fodrásszal, mert úgy gondolta, hogy az túlságosan sokáig piszmogott az egyik vendég hajával. Az eset még csütörtökön történt.
   
A két hajszobrász az üzlet előtt, az utcán folytatta a veszekedést, amelynek hevében Dillard, aki eddig négyszer volt büntetve, leharapott egy darabot az alkalmazottja füléből. Angelo fülcimpáját a helyi Szent Ferenc Kórházban plasztikai sebészetén helyreállították - jelentette vasárnap a helyi rendőrségre hivatkozva az amerikai sajtó.
   
Dillardot, akit pénteken óvadék fejében szabadlábra helyeztek, súlyos testi sértéssel vádolják. A sértett négy éven át dolgozott a borbélyüzletben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!