Bulvár

2011.06.03. 08:00

Rihanna pisztollyal kilőtt lakása ablakán

A barbadosi születésű énekesnőnél valami elpattant. Dühét nem tudta megfékezni, s így történhetett meg az, hogy a háza előtti tömegbe lőtt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Még mielőtt minden rajongó zokogva tépkedné le a posztereket a falról csalódottságában vagy készítené az énekesnő által tervezett börtön-style ruhadaraboknak a helyet a gardróbban, el kell áruljuk, hogy csupán legújabb videoklippje kedvéért nyúlt fegyverhez Rihanna. A Man Down címet viselő dalhoz készült klip még nagyon friss, mindössze egy nappal ezelőtt került fel a legnépszerűbb videómegosztó portálra.

A sztori, amelyet a rövidfilm feldolgoz egy gyönyörű, derékig érő hajú lányról szól (nyilván Rihanna), akit megerőszakol egy férfi. Ez a dolog annyira elveszi a lány eszét - tegyük hozzá, hogy jogosan -, hogy szobája ablakából lelövi a férfit.

A Szülők Televíziós Tanácsa (PTC) és a Fox News máris nemtetszését fejezte ki az énekesnő felé, hiszen szerintük nem kellene ilyen nyíltan beszélni a nemi erőszak kérdéséről. Azt azonban elfelejtik, hogy Rihanna előző kapcsolata során épp elég hasonló dolgot élt át. Miért lenne baj az, ha beszél róla a világ? Talán akkor előbb találnak valami megoldást a témában.

Rihanna: Man Down

(forrás: www.buzznet.com)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!