Celldömölk

2014.09.30. 19:32

Ötszáz új celldömölki munkahelyet ígérnek

Celldömölk - Törődünk a fiatalokkal - hangsúlyozta Rozmán László, a Fidesz polgármesterjelöltje celldömölki sajtótájékoztatóján.

Cseszkó Tamás

Rozmán László elmondta: az elmúlt hetekben rengeteg fiatallal konzultált, ezért is tekinti egyik fő feladatának, hogy a jövőben ők még több figyelmet kapjanak. - Háromgyermekes apaként magam is szembesülök azzal, milyen komoly kihívás a fiataloknak munkahelyet találni, otthont teremteni, és persze megfelelő körülmények között családot alapítani - mondta Rozmán. Hozzátette: olyan fiataloknak szóló városépítő programot dolgoztak ki, amelynek eleme a fiatalok lakhatásának megoldása, a gyermekes családok támogatása, valamint új munkahelyek teremtése.

- Nemcsak kampányígéretként beszélünk az önkormányzati bérlakásokról, megválasztásom után azonnal nekiállunk dolgozni, hogy mindenki, aki a városunkban szeretne letelepedni, megfelelő körülmények között tudjon élni.

- Folyamatosan tárgyalunk munkáltatókkal, jók az esélyeink, hogy a következő öt évben ötszáz új munkahely jön létre itt a térségben - emelte ki Rozmán. Szólt arról is, hogy kiemelt fontosságúnak tartja, hogy az általános és középiskolások is beleszólhassanak a város életébe, éppen ezért megerősítené a városi diákönkormányzatot, hogy az itt élő fiatalok bátran hallathassák hangjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!