Celldömölk

2014.09.02. 14:45

Szabad az átjárás meg az internet Celldömölk belvárosában

Celldömölk - Remélhetőleg jön még a vénasszonyok nyara vagy az indiánnyár , hogy már az idén minél többen élvezhessék a celli belvárosban a wifit.

Ölbei Lívia

 

A kifejezetten közösségi célokra kialakított Szentháromság téren, valamint az eleve frekventált közösségi területnek számító Dr. Géfin téren a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár előtt ingyenes internethasználatra nyílt lehetőség (megvan a megfelelő bejelentkezési felület).

A modern idők szavára figyelő önkormányzat az 1 millió forintos beruházásnak 50 százalékát állta, a másik 500 ezerrel a vállalkozó-kivitelező szállt be a munkába. A fenntartási költség várhatóan 60-70 ezer forint lesz havonta, az önkormányzat és a kivitelező ezt is felesben állja.

Úgyhogy nincs más hátra, mint szép őszi napokat kívánni a cellieknek, hogy már az idén sokszor sütkérezhessenek a belvárosban: internetezve a simogató napfényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!