Celldömölk

2015.12.18. 14:06

Ne beszélj, táncolj: magyar bajnok a Dumás-Team a rocky-dilly klubból, remekeltek a Celli Manók is

Körkép – A pécsi Lauber Dezső Városi Sportcsarnok adott otthont az utánpótlás páros és felnőtt formációk magyar bajnokságának.

A versenyen 28 egyesület legjobb csapatai mérték össze tudásukat. A vasi színeket a celldömölki Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Club és a szombathelyi Galaxy Rock and Roll Club versenyzői képviselték.

A legkiemelkedőbb eredményt felnőtt kisformációs kategóriában érték el.

Magyar bajnoki címet szerzett: a celli Dumás-Team csapata, amely az idei esztendőben országos versenyen elért eredményei alapján a magyar ranglista kupagyőztese is lett. A csapat idei versenyszezonban nyújtott mérlege: 5 területi versenyt nyert, és ezzel a nyugat-magyarországi ranglista 1.helyén végzett, valamint 4 országos versenyből hármat a dobogó legfelsőbb fokán zárt. Nemzetközi szinten is bizonyítottak a lányok, hiszen 3 versenyből 2 alkalommal sikerült aranyéremmel hazatérni. Összesítve tehát: 2015-ben 12 megmérettetésből 10 alkalommal sikerült a bajnoki címet elhódítani.

A  kiemelkedő éves teljesítmény mögött nagyon sok munka van. A  győztes csapat tagjai: Stark Fatima, Hegedűs Fanni, Fábián Csilla, Fülöp Vivien, Poór Melánia, Haramia Nikolett.

A pécsi verseny előtt rendezték meg  az utánpótlás formációk és felnőtt párosok magyar bajnokságát Gyöngyösön, a Városi Sportcsarnokban. A vasiak ott is remek eredményeket értek el, adja hírül Koszogovits Norbert. Felnőtt C kategóriában ezüstérmes lett a Lakics Zoltán - Poór Melánia kettős. Az eredményeik alapján ők is megkapták az éves ranglista-kupát. Felnőtt B kategóriában a 8. helyen végzett a Visnyovszky Gergő - Hegedűs Fanni páros. Children kisformációs kategóriában a  8.helyen végzett a Prüntyőkék Csapata. Serdülő kisformációs kategóriában 5. lett a Celli Manók csapata. Az idei versenyszezon a magyar bajnoki küzdelmekkel lezárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!