Celldömölk

2014.06.30. 18:15

Fehér László 12 éve vezeti a várost, újra egyesületi színekben indul

A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület újra Fehér Lászlót jelöli polgármesterének az őszi önkormányzati választáson.

Ölbei Lívia

Négy éve széles körű civil összefogással választották meg Celldömölk polgármesterének Fehér Lászlót, aki 12 éve irányítja sikeresen a települést, és aki az őszi önkormányzati választáson is a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület jelöltje lesz, a hivatalos bejelentés megtörtént. A polgármester az áprilisi országgyűlési választásokon a baloldali ötpárti összefogás, azon belül az MSZP jelöltje volt. És bár nem nyert egyéni képviselői mandátumot a választókerületben, a pártlistához képest a személyére szóló leadott többlet-voksok száma mutatja, hogy megyeszerte elismerték az elmúlt 20 évben a városi és megyei önkormányzatokban végzett munkáját. Az MSZP-ben megkezdett tisztújítási folyamat során a párt Kemenesaljai Szervezete megerősítette Fehér Lászlót elnöki tisztségében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!