Átölelik Magyarországot

Celldömölk (al) – A helyi Fidesz-irodában tegnap délután a nõket, a családokat, az egész nemzetet érintõ kérdésekrõl beszélgettek a helybeliek és a Fidesz-MPSZ nõi tagozatának képviselõi.

Mórocz Zsolt

A Fidesz nõi kampányát Pelczné dr. Gáll Ildikó alelnök hirdette meg. A nyolcvannégy állomásos kampány (melynek egyik szlogenje: Velünk kerek a világ, öleljük át Magyarországot!) helyszíne Celldömölk volt: a Fidesz irodában Horváthné Stukics Erzsébet országgyûlési képviselõ mutatta be a meghívottakat: Mátrai Márta országgyûlési képviselõt, Schmidtné Makrai Katalin olimpiai ezüstérmes sportolót, Szabó Csilla énekmûvészt és Kovácsné Tóth Márta evangélikus lelkészt.

Kovács Ferenc országgyûlési képviselõ egy-egy rózsával köszöntötte a meghívottakat, majd rövid, személyes élményekkel fûszerezett bevezetõt mondott. Megtudhattuk, hogy hároméves koráig a nagymamája nevelte, mert bölcsõdébe nem járhatott: akkoriban ismeretlen volt a gyes. A képviselõ harminchárom éve él boldog házasságban, melynek egyik titka, hogy „a pénz olvasva, az aszszony csókolva jó”.

A kampányrendezvény a nõi tagozat meghívott képviselõinek felszólalásaival folytatódott. Schmidtné Makrai Katalin sporthasonlattal élve összefoglalta az elmúlt négy év történéseit. „A nemzeti szövetség megalakulása volt az alapozás, a formába hozást a nemzeti petíció és konzultációk jelentették, és a kvalifikációs versenyidõszak is sikeres volt (megnyert idõközi országgyûlési és az európai parlamenti választások), minden adott hát a gyõzelemhez”, hallottuk.
A nõi tagozat képviselõi késôbb Szombathelyre utaztak, ahol a Pannónia étteremben is kampányoltak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!