Vas Népe Online - Szombathely és Vas megye friss hírei

24 órás élő adással jelentkezik a Climate Reality Project a világ összes országából megszólítva szakértőket, döntéshozókat környezetvédelmi aktivistákat, sikeres programokat bemutatva.
Ahogy már megszokhattuk: szeptember második hétvégéjén a vasi fürdőváros volt a központja az Oldtimer Szuperkupának. Külön kategóriában különleges sportkocsik, akár mai autók is nevezhettek a háromnapos versenyre.
A természetes, elegyes erdők jobban ellenállnak az orkán erejű szeleknek, mint a „rendezett” fenyvesek – olvasható dr. Németh Csaba, az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság osztályvezetője összefoglalójában.
MEGYEI KÖRKÉP A hegybíró jelentette: elkezdhetik a munkát a vasi szőlősgazdák. Ha ősz, akkor szarvasbőgés, ha pedig szarvasbőgés, akkor szaporodó vadbalesetek. A vadásztársaság a vadban, az autós a kocsijában keletkezett kárt fizeti. Kiégett egy oszkói cs
A víz az egészség, az élettani működés legfontosabb hozzávalója. Egy átlagember folyadékszükséglete napi 1,5-2 liter, egy sportoló igénye a fizikai igénybevétel alatt bekövetkező fokozott vízvesztés (izzadás, gyorsult légzés) miatt magasabb. A megfelelő f