Kutya marta meg a jobbszélsőt

Gyöngyösfalu - "Szóval megy a focimeccs, aztán csak azt érzékelem, hogy mindenki áll és a fiamat nézi. Gondolhatja... Odamegyek és mondja, hogy megharapta egy kutya". Veszélyes üzem a labdarúgás, megye kettő, Szombathelyi-csoport.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nem mindennapi este történt az Újperint-Gyöngyösfalu ifjúsági bajnoki meccsen az elmúlt szombaton. 

Egy kutya miatt percekig állt a játék, könnyebb sérülés is történt. 

Tóth Bence, a húszesztendős szombathelyi fiatalember számára sokáig emlékezetes marad a gyöngyösfalui mérkőzés. Bence az Újperint igazolt játékosa, jobbszélső. Sok mindenre gondolt az elmúlt szombaton, de arra nem, hogy a kőszegi orvosi ügyeleten köt ki. Méghozzá úgy, hogy annak semmi köze a bíróhoz, játékoshoz, a labdához. Ám igen nagy köze lesz egy jól megtermett farkaskutyához.

Az apa, Tóth Ernő szintén ott volt a meccsen, nézőként. 

"Felvetődött bennem, amikor a vasútállomásra mentem, hogy az egyik ottani ismerősömnek viszek pálinkát, de nem így lett. Pedig most aztán jó lett volna, fertőtleníteni... A fiam szereti a focit, most is nagy elánnal készült. Már csak azért is, mert a nyáron volt egy autóbalesete, így éppen ezen a meccsen lehetett kezdő. Szóval megy a meccs, aztán csak azt érzékelem, hogy mindenki áll és a fiamat nézi. Gondolhatja... Odamegyek és mondja, hogy megharapta egy kutya. Tényleg össze volt karmolva a combja, akkor még nem tudtuk, hogy mennyire komoly a sérülés. Ezért elvitték a kőszegi ügyeletre. A meccs percekig állt, majd folytatódott." 

Ide kattintva kiderül, hogyan emlékszik a történtekre a sértett. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!