Fajtalankodott, erőszakoskodott

Sótony - Fajtalankodásra kényszerítette anyát tizenhárom éves lányával, majd a kislányt meg is erőszakolta az a 32 éves büntetett előéletű férfi, aki ellen már érvényben volt egy elfogatóparancs.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

H. M. három gyermekével együtt él a faluban egy családi házban. Azért, hogy megélhetésük könnyebb legyen, a házuk egyik szobáját idény nyártól albérlőnek adták ki, amelybe O. József helybeli lakos be is költözött. A férfi megjelenését követően teljesen felborult a család megszokott, napi élete, sőt, a vallomások szerint rettegésben tartotta a családot.

A gyanú szerint november 25-én a kora esti órákban a harminckét éves O. József behívta szobájába a nőt és tizenhárom éves lányát. Ekkor a férfi elővett egy nadrágszíjat és felszólította anyát és lányát, hogy azt kell tenniük, amit mond, ellenkező esetben a szíjjal elveri őket. 

Utasította őket, hogy vetkőzzenek meztelenre, ezt mobiltelefonjával felvette, majd egymással történő fajtalankodásra szólította fel őket. Ezután a férfi kiküldte a nőt a szobából és közösült a kislánnyal, majd együtt is fürdött vele. 

Másnap reggel az édesanya a gyermeket ért hatások miatt nem engedte lányát iskolába, majd a délutáni órákban kihasználta a férfi figyelmetlenségét, szólt egy ismerősnek, aki értesítette a körzeti megbízottat.

Hogy milyen bűncselekmények miatt keresték a rendőrök O. Józsefet, arról ide klikkelve tudhat meg részleteket. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!