Halálra gázolták

Jánosháza - Több kocsit érintő koccanás volt hétfőn délelőtt a 8-as főúton a vasúti átjáró közelében. A baleset után az úttesten tanakodó érintett sofőrök egyikét gázolta el egy autós.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Jánosházánál a 8-as főúton a vasúti átjáró közelében egy fékező tartálykocsiba belerohant egy Renault. 

Mögöttük lassított egy Ford Transit betegszállító autó, de az utána jövő Volkswagen Passat már nem volt ennyire figyelmes, belecsúszott a Transitba. Komolyabb személyi sérülés ezzel együtt addig nem történt, amíg a ködös időben egy ötödik kocsi, egy kisteherautó össze nem tolta a négy álló járművet. 





Ezzel, sajnos, még nem volt vége, a kisteherautó ki akarta kerülni a sort, és eközben halálra gázolta az úttesten tartózkodó betegszállító sofőrjét. A transitos beszélgetőpartnerének, a tartálykocsi vezetőjének még időben sikerült az árokba ugrania. 



A balesetben súlyosan megsérült a Passat sofőrje is. Őt mentőhelikopter szállította kórházba. 

Pontosan egy hónapja pár száz méterre a baleset helyszínétől már történt egy halálos kimenetelű tragédia. 

Október 19-én délután egy Peugeot és egy Toyota ütközött frontálisan a 8-as főúton a körforgalom és a jánosházi vasúti átjáró között. Egy ember meghalt, az egyik autó kigyulladt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!