Találka október szépségeivel

Szombathely - Pénteken este hét órától a Bánya Caféban tartjuk a lapunk szépségversenyéhez kapcsolódó harmadik közönségtalálkozót. Az októberi jelöltekkel találkozhatnak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ki ne szeretne többet megtudni szépségversenyünk jelöltjeiről annál a néhány jellemző mondatnál, ami fotóik alatt szerepel? 

Erre teremt kiváló alkalmat lapunk azon kezdeményezése, amelynek keretében bárki megismerkedhet október lányaival. Huszonhat meghívót küldtünk ki - ennyi lány képe  jelent meg a Vas Népében a múlt hónapban - , de nem csak őket várjuk idei harmadik közönségtalálkozónkra, hanem barátokat, családtagokat, és egyszerű szimpatizánsokat is.

Ami azt illeti, a versenyzőknek nem rossz ómen, hogy Augusztus (Kocsis Korinna) és Szeptember (Pávolics Márta)  Szépe is azok közül került ki, akik elfogadták invitálásunkat, és Bartók Zoltán mikrofonja előtt betekintést  engedtek  életükbe.   

Partnerünk, a Bánya Café jóvoltából a  beszélgetéseket kötetlen buli zárja  - ha pedig hazaértek, lehet szavazni Október Szépére, egészen november 15-ig. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!