Totál Szombathely

Szombathely - A célegyenesbe fordult a Totál Szombathely címmel és mindjárt sikerrel meghirdetett on-line mozgóképes verseny: a zsűri már döntött, a közönség a héten voksolhat, eredményhirdetés pénteken az oladi Savaria Ifjúsági Centrumban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Érdemes volna megszámolni, hogy a hetvenből hány film kezdődik hangsúlyosan a székesegyház monumentalitásának megmutatásával vagy a Fő téri szökőkút és a pajzánnak mondott szoboregyüttes megvillantásával. 

Az mindenesetre biztos, hogy  a versenyfilmek alapján  a Fő téri szökőkút és a székesegyház nevezhető a város két emblematikus pontjának. 

A városi önkormányzat  a YouTube video-megosztó oldallal együttműködve kifejezetten azzal a céllal hirdette meg a Totál Szombathely on-line mozgóképes versenyt, hogy a világhálón is népszerűsítse a várost. 

Tegye le voksát Ön is a legszinpatikusabbnak vélt alkotásra! Akár SMS-ben, akár nálunk itt a Vas Népe online-on. Fontos tudni, hogy az sms-eket - a kedvenc alkotó nevével, az alkotás címével - a Vas Népe a 06/91-33-10-33-as telefonszámon fogadja, sms-eiket a szavazók mindenképpen a VN (utána szóköz) jelzéssel kezdjék, a számítógép ezek alapján szortírozza a küldeményeket. Az sms küldési díja 90 forint.

Szavazataikat péntek délig fogadjuk el, hiszen péntek délután többórás alapos eszmecsere után hozta meg döntését a Totál Szombathely zsűrije - Bakács Tibor Settenkedő újságíró elnökletével -  az Agora-Művészetek Háza Szalonjában. A tét nem kevés: egymillió forintos összdíjazású versenyről van szó.

Itt olvashatja el részletesen cikkünket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!