Rendőrségi nyomozás az MSZP volt képviselőjelöltje után

Szombathely - Vesztegetés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség az MSZP-SZDSZ 2006-os önkormányzati képviselőjelöltje után. Pintér István volt szombathelyi FIB-ISZ elnök később panaszügyi referensként dolgozott az önkormányzatnál, s a gyanú szerint pénzt kért azért, hogy bérlakást intézzen az igénylőknek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat Pintér István ellen vesztegetés vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Nevezett személy a nyomozás adatai alapján több szombathelyi családtól kért 100-150 ezer forint körüli összegeket azért, hogy ő, mint a Szombathely MJV Polgármesteri Hivatalának alkalmazottja önkormányzati bérlakást intézzen számukra.

A rendőrség kéri, hogy, akitől a fényképen látható személy pénzt kért önkormányzati bérlakás kiutalása, cseréje, vagy bármilyen más okból, az jelentkezzen személyesen a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy telefonon a 0694521-102, illetve a 107 segélykérőn.



Fotó: Vas M. Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó anyagok: 

A zűrös számla következményei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!