Enteo legfrissebb

Közösségi portálunk az ismerősök felfedezésén túl a szórakozásnak és a véleményformálásnak is teret enged. Többek között erről szól összeállításunk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ádámok almája

A lengyel fiúk, Wodek és az öccse ott nyaraltak a házunkban! Na, nem mi voltunk a nyaraltatók, ez az iparág akkor még nem dúlt a Balatonon, külföldiek nyaraltatása.... óóóóó... hol volt az még! 

Örültünk, hogy az államosításokból meghagytak egy több-tulajdonosok házát. Csak tanácsi kiutalással lakót költöztettek be! De végre egy kis szerencsénk is lett! 
 
A Palma gumigyár bérbe vette vállalati üdülőnek a házat! Na ők, pontosabban Kardos igazgató elvtárs gondoskodott a lakók elhelyezéséről, s így évekre kibérelhették! Fillérekért igaz, de legalább így nagybátyám Saul is álláshoz jutott!
Érdekli a folytatás? Elolvashatja az enteón a Sze Moá című blogban.

Vegyen részt vizespóló versenyen!

Napról napra új témák, kérdések tűnnek fel az enteo szavazásai között. A kíváncsiskodók változatos témában adhatják le voksukat. Elgondolkozott már például azon, hogy részt venne-e egy vizespóló versenyen vagy azon, hogy milyen idegen nyelvet tanulna szívesen? Mit gondol, mi lehet az oka annak, hogy sok nő megöli újszülött gyermekét? Mire tippel, ki lesz a hamarosan kezdődő labdarúgó Eb győztese?

Ha szeretne válaszolni a kérdésekre, érdekli, mások hogyan gondolkoznak minderről, akkor látogasson el az enteóra, ahol akár elindíthatja saját szavazását is!

Fórum humor

Gandalf mondja Frodónak és Samunak:
- Milyen jó nektek, hogy a munkátok a Hobbitok...


 
Van egy jó vicce? Ossza meg másokkal is az enteo fórumán a humor topikban!Közösségi oldalunkon kedvére böngészhet a humoros vagy éppen meghökkentő kisfilmek, zenei klipek között, de nézhet akár animációkat is. A látottak természetesen kommentálhatók, s mindegyikre szavazni is lehet. Töltse fel ön is az enteóra kedvenc videóit!


A legjobb filmeket tárgyalják

Minden idők legjobb filmjeiről váltanak szót fórumozóink közösségi portálunkon. A Rabszolgasorson és a Dallason át eljutnak a kosztümös filmekig, Sienkiewicz Tűzzel, vassal című klasszikusáig,  nem feledve olyan  alkotásokat, mint az Oliver Stone rendezésében készült A szakasz, vagy a Mel Gibson főszereplésével játszódó Rettenthetetlen. Utóbbit  egyesek minden idők leggyengébb Oscar-díjas produkciójának tartják. 

Szereti a filmeket? Ön mit gondol róluk? Fejtese ki véleményét a www.enteo.hu-n!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!