Váradit hívja a Szolnok

Szombathely, Szolnok - A bajnokcsapat remek képességű irányító-hátvédjét, Váradi Kornét kitartóan csábítja a Szolnok, de szemben több internetes oldalon megjelentekkel, még nem írt alá a Tisza-partiakhoz.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál, a szoljon.hu és a Magyar Nemzet Online is tényként számol be az Olaj KK nagy fogásáról, Váradi Kornél leigazolásáról.

Ami tény: Pór Péter edző együttese már tavaly is szerette volna soraiban tudni a 198 centi magas, 20 éves sokszoros utánpótlás-válogatottat, de esztendeje Váradi még nemet mondott, marad a Falcóban, amellyel idén aranyérmes lett.

Váradi Kornél menedzsere, Vinkó László nem tud arról, hogy védence bárhová is aláírt volna, azt azonban megerősítette, hogy a Szolnok - és más csapatok is - szívesen látnák keretükben a legígéretesebb hazai tehetségnek tartott kosarast.



Váradi Kornél (labdával) egyelőre nem kötelezte el magát sehova Fotó: Kiss Teodóra

"A tárgyalások jelenleg is zajlanak, a kérdés összetett, de Kornél döntésében fontos szempont, hogy a következő idényben is elegendő játéklehetőséghez jusson", közölte a menedzser.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!