A No Thanx frontembere Erik, unokatestvérével nagy sikert aratott Horvátzsidányban

<b>Horvátzsidány</b> - Két éve egy horvátzsidányi tehetségkutató versenyen lépett fel Erik. Ez a szereplés jelentette a kitörést az énekesnek, hisz utána lett a No Thanx frontembere. Most visszatért a fesztivál színpadára és nem csak saját zenekarával aratott sikert.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy tehetségkutató „verseny-programja” után lépett a közönség elé Erik a No Thanx legutóbbi slágerével, a Te se vagy géppel.

„Nagyon jó hangulat volt Horvátzsidányban. Jó érzés, hogy a zenekart is szeretettel fogadták és tetszett a közönségnek a dalunk” – mondta Erik.

Az igazi érdekesség azonban nem a tini kedvencek előadása volt. Erik egy horvát dalt is elénekelt, ráadásul nem is akárkivel.



„Egy horvát popdalt adtunk elő egy zenekarral, ami direkt erre az eseményre alakult. Az érdekessége az, hogy az unokatestvérem szintetizátorozott” – mesélte az énekes. 

„Sok ismerőssel találkoztam, akikkel az utóbbi egy-két évben nem sikerült összefutnom, úgyhogy jó kis nosztalgikus este volt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!