Szépségverseny, közönségdíj: utolsó forduló

<b>Szombathely</b> - Kocsis Korinna, vagy Németh Fanny? Németh Fanny, vagy Kocsis Korinna? Kettejük közül fog eldőlni, hogy ki lesz Vas megye közönségdíjas szépe. Az utolsó forduló október 29-ig tart.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A tizedik fordulóban a továbbjutott három lány közül Takács Annára érkezett a legkevesebb szavazat, így ő nem versenghet tovább a közönségdíjért. Annának azonban elkeseredésre semmi oka, hiszen novemberben ott lesz a nagy döntőben, ahol a lányok szakmai zsűri előtt mutathatják meg bájaikat. Ott választjuk meg a szépségkirálynőt, és Vas megye szépe udvarhölgyeit is.

De addig is hátra van még egy, a mindent eldöntő forduló a közönségdíjas-szavazásból...

A továbbjutott két lány az eddig megszerzett szavazataikat természetesen most is továbbvisz, így a következő fordulóban most már csupán az dől el, hogy lesz a Vas Megye Szépe játékunk közönségdíjasa. Szavazzanak továbbra is! Voksoljanak az önök által legszebbnek vélt szépségre!

Akikre még lehet voksolni:

Augusztus szépe:  Kocsis Korinna  (17 éves)
Június szépe: Németh Fanny  (16 éves)

Az aktuális forduló október 29-ig tart, mikor is kiderül, hogy ki az a két lány, aki folytathatja a küzdelmet.


Szavazataikat továbbra is leadhatják, ha a képre kattintanak!

A szavazásról tudni érdemes:

A szavazó-program IP címenként és tizenkét óránként fogad el egy szavazatot. A szavazás menete az alábbiak szerint történik: ötnaponta a legkevesebb voksot kapott lány fotója lekerül az oldalról. Minden egyes kiesés során a továbbjutott lányok az addig megkapott szavazatszámot továbbviszik a játék során. A kiesési szisztéma eredményeképpen az 55. napon már csak egy lány marad a ringben, ő lesz a szépségverseny közönségdíjasa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!