Elveszett mikrofon

<b>Szombathely</b> - Mozgalmas időszakot zárt a Tizenhét zenekar: a minap tértek haza balkáni koncertkörútjukról, megjelent Moonstompin című nagylemezük és Elkészült videoklipjük is.

Farkas Eszter

Az együttes a Balkánt is meghódította, nemrég tértek haza a koncert körútról, amely hét napig tartott. Kápé, a csapat dobosa a turné előtt a többiek lelkére kötötte, hogy a kölcsönkért mikrofonokra nagyon vigyázzanak, mert ha kár keletkezik a cuccban , csúnya világ lesz. A csapat ezt komolyan vette. Ősszel a csomagtartóban az értékes hangszerekkel, nekivágtak, hogy meghódítsák a balkáni, ska-ra éhes közönséget. Gond nélkül átkeltek a határon, majd kiderült, hogy a kocsinak nincs nemzetközi zöldkártyája. Ezért vásároltak egyet - persze jóval több pénzért, mint itthon tehették volna. Leszámítva az anyagi veszteségeket, jól sikerült a turné. Balkáni körútjukat egy szombathelyi lemezbemutató koncerttel zárták. Mikor hazaértek és kipakoltak, észrevették, hogy a féltve őrzött értékes mikrofonszett hiányzik.

- Volt balhé rendesen - emlékeznek a csapattagok. Az élmények mellé már más nem is kell nekik, csupán egy ház lenn az óceán partján...? Meg egy mikrofonszett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!